Українці активно скаржаться на те, що мобільний оператор Vodafone "виводить" рахунок людей у ​​мінус за умови того, що вони навіть ним не користуються. Справа в тому, що за невикористання номера оператор щомісяця списуватиме з вас гроші, поки ви не розірватимете контракт.

Це історія про те, як невелика неуважність може перейти у величезний борг на мобільному рахунку. Так, користувач Х розповіла, що не користуючись Vodafone від слова зовсім, їй прийшло наступне повідомлення від оператора:

Vodafone. Фото: Youtube

"Доброго дня! У вас досі не сплачена заборгованість. Нам прикро, але якщо ви не сплатите її, будемо змушені залучити до стягнення колектора. Хочемо вберегти вас від цього. Тому рекомендуємо перевірити свій баланс і поповнити рахунок зараз."

Не надто приємно, правда? І ось, як пояснюють це у компанії:

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

"За умовами договору, який ви підписували, якщо на рахунку немає коштів на оплату послуг і послуги не перебувають у стані блокування, абонплата списується в мінус. Усі зняття коректні, шкода, але сплатити дійсно потрібно."

Мінус на рахунку у Vodafone / фото: скріншот Х

Такий підхід до справи видається несправедливим і обурює багатьох клієнтів. Багато хто з них готовий піти на суд, щоб захистити свої права та повернути свої гроші:

"Якщо вони вважають, що ви їм щось повинні, нехай подають до суду. Тому сміливо посилайте їх на*уй, і колекторів теж. Ні копійки без рішення суду. А в суді вони відсмокчуть и підуть на*уй самостійно."

Раніше ми писали про те, що дрібниця , а приємно: Vodafone дає знижку на 6 місяців, як отримати

Крім того, Знай.ua повідомляв, з рівняй тарифи і обери найдешевший: Vodafone представив новий сервіс для абонентів

Варто нагадати, що майже два місяці зв'язку в подарунок: Vodafone пояснив, як отримати