Деякі внутрішньо переміщені українці отримають подвійні виплати у квітні. Про це йдеться у повідомленні Міністерства соціальної політики на офіційній сторінці у facebook.

З 1 березня в Україні продовжили виплати найуразливішим категоріям ВПО - ще на 6 місяців. Більшості громадян виплати на новий період продовжили автоматично.

Допомога ВПО, скріншот: YouTube

При цьому близько 196 тисяч сімей звернулися із новою заявою про продовження адресної допомоги. У березні вдалося опрацювати не всі заявки, через що деякі внутрішньо переміщені особи не отримали допомоги.

У відомстві попередили, що всі, хто не одержали гроші у березні, отримають збільшені виплати у квітні - одразу за два місяці.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube

"Якщо ви маєте право на виплату, звернулися по неї, проте ще не отримали коштів, – не турбуйтесь – ваша заява опрацьовується, а гроші надійдуть у квітні (одразу за березень і квітень)", - попередили у Мінсоцполітики.

Внутрішнім переселенцям нагадали, що ті, хто ще не встиг подати заяву на продовження виплат, можуть це зробити до 30 квітня.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, фінансову допомогу для українців з низьким доходом: скільки можна отримати.

Також наш портал інформував, пенсіонери та інші вразливі категорії населення отримають грошові виплати: кожному по 3600 грн.

Крім того, ми писали, пенсії легко можна збільшити: у ПФУ розповіли про унікальну можливість для людей похилого віку.