У разі відключення світла, малий бізнес та підприємці можуть продовжувати приймати платежі карткою від своїх клієнтів, використовуючи мобільний додаток "Термінал" від ПриватБанку.

Євген Заіграєв, представник банку, підкреслює, що в умовах відсутності електрики, але при наявності мобільного інтернету, "Термінал" стає легким і доступним рішенням для безготівкових транзакцій, дозволяючи не відмовляти в обслуговуванні.

Нові можливості в додатку "Термінал". Фото: скриншот Youtube

Ще одним варіантом для прийому платежів без електроенергії є QR-коди, які створюються через POS-термінали в телеграм-боті банку.

Для використання смартфона як POS-термінала достатньо завантажити додаток "Термінал", зареєструватися, і ви вже можете приймати платежі картками будь-яких банків.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Окрім того, додаток містить функцію фіскалізації готівкових та безготівкових операцій через ПРРО “Каса”.

Термінал, скріншот: YouTube

За минулий рік через "Термінал" було здійснено 7,8 мільйона покупок на загальну суму понад 3,2 мільярда гривень. Найчастіше додаток використовувався в продуктових магазинах (близько 600 тисяч транзакцій за рік) та закладах харчування (420 тисяч). Найвищий середній чек спостерігався в салонах краси (1 550 грн) та магазинах електроніки (1 520 грн).

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua у Приват24 з'явилося корисне оновлення: що спростили для клієнтів

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, з 1 липня почнеться: депутати повертають штрафи багатьом українцям

Також, Знай.ua писав про ПриватБанк влаштував українцю "квест" на виживання, залишивши його без частини зарплати: "Весь аванс..."