Українці можуть скористатися знижками на проїзд у громадському транспорті. Ця можливість діє до кінця квітня для мешканців Львівщини. Про це повідомляється на facebook-сторінці "Електронний білет ЛеоКарт".

У квітні пасажирам пощастить отримати вдвічі більше знижок на громадський транспорт, ніж минулого місяця.

Громадський транспорт. Фото: Youtube

Уточнюється, що власники транспортної картки "Леокарт" зможуть одноразово поповнити її зі знижкою 27 гривень - з 1 по 15 квітня. Повторно скористатися знижкою можна буде з 16 по 30 квітня. Обов'язкова умова – поповнення одним платежем карткою Visa.

Разом з тим аналогічна знижка діятиме для пасажирів, які сплачують за проїзд карткою Visa через валідатор. До 15 квітня можна придбати до 6 квитків зі знижкою та повторно стільки ж з 16 до 30 квітня.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Українці в громадському транспорті, фото: Знай.ua

"При сплаті проїзду однією карткою Visa через валідатор надається 30% знижка на купівлю до шести квитків (вартість одного квитка = 10 грн 50 коп, з розрахунку 15 грн – 30%) із 1 до 15 квітня, а також повторно ще шести квитків у період із 16 до 30 квітня", - порадували пасажирів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, доведеться ходити пішки: перевізники анонсували 30-відсоткове підвищення тарифів.

Також наш портал інформував, квітневе підвищення тарифів: скільки доведеться платити за проїзд в електротранспорті.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, безкоштовний проїзд для всіх: з 1 квітня за міський транспорт можна не платити.