Гаманці українців стануть ще пустішими, оскільки анонсовано перегляд тарифів на вивезення побутових відходів. Рівень подорожчання становитиме близько 58-63%.

Нові ціни на послуги планують запроваджувати на території Бердичівської міської територіальної громади. Про це повідомляється на офіційному сайті міськради.

Тарифи, скріншот: Youtube

Виконавці послуг ініціюють підвищення тарифів на збирання та перевезення рідких побутових відходів. Зазначається, що серед причин перерахунку цін – зростання цін на пальне та збільшення мінімальної зарплати.

"Зміна тарифів пов'язана зі зростанням цін на паливо, запасні частини, підвищенням рівня мінімальної заробітної плати, а також приведенням чинних планових тарифів у відповідність до фактичних витрат та обсягів перевезень за 2023 рік", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Тарифи для вивезення відходів. Фото: скрін berdychiv-rada.gov.ua

Зростання тарифів на вивезення відходів варіюватиметься від 58 до 63% залежно від виконавця послуг. Ціни становитимуть у діапазоні 226,95-241,57 гривні за кубометр.

На даний момент рішення про запровадження нових тарифів не ухвалено. Протягом тижня мешканці можуть подавати пропозиції та зауваження щодо цієї ініціативи.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, можуть відключити воду та газ: українцям розповіли, хто має платити за перевірку лічильників у воєнний час.

Також наш портал інформував, боржникам приготуватись: комунальники перейшли на "крайній" метод боротьби з неплатниками.

Крім того, ми писали, комуналку, пальне та продукти харчування: як подорожчало життя українців за два роки повномасштабного вторгнення.