Українцям доведеться прищепити собі звичку щодня економити електроенергію весь 2024 рік. Про це заявив генеральний директор компанії-постачальника електроенергії Yasno Сергій Коваленко на своїй сторінці у соціальній мережі facebook.

Ситуація в українській енергосистемі дуже непроста, тож усім споживачам слід звикати до щоденної економії. Українців просять обмежувати споживання електроенергії лише один раз на добу – з 19 до 22 години. Саме на цей період припадає пікове споживання.

Економія електроенергії. Фото: скрін youtube

"Що ми можемо зробити зараз? Економити споживання в пікові години. І якщо нас таких буде багато, то це спрацює. Тому. З 19 до 22 години. Кожного дня. Будь ласка економте електроенергію. Кожного дня. Увесь 2024 рік. Хай це стане звичкою", – зазначив Сергій Коваленко.

Електроенергія Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше міністр енергетики Герман Галущенко заявляв, що російські обстріли завдали колосальної шкоди енергосистемі. Він припустив, що у літній період споживачам доведеться максимально економити електрику. Разом з тим він додав, що загарбникам не вдасться досягти повного блекауту в Україні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що від нових платіжок будуть сльози: стало відомо, як може змінитися тариф на електроенергію.

Також наш портал інформував, що за прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, скільки платитимемо за газ, воду і світло: стало відомо, чи готується нове підвищення тарифів.