Серед споживачів існує думка, що комунальні платіжки слід зберігати щонайменше 3 роки. Фахівці компанії YASNO розповіли, чи варто перетворювати свою квартиру на "склад макулатури".

Інформація, що паперові платіжки необхідно зберігати певний термін - лише міф. Після оплати рахунки можна без побоювань утилізувати, але набагато краще - перейти на електронні платіжки.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Паперові рахунки не потрібно зберігати. Ні три роки, ні взагалі. Це міф. Вам достатньо електронної квитанції про оплату за електроенергію, яку ви завжди можете переглянути в своєму особистому кабінеті YASNO та завантажити (якщо вам дійсно важливо, мати копії платіжок)", - пояснили фахівці компанії-постачальника.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

У компанії YASNO нагадали, що електронні рахунки мають ту ж юридичну силу, що й паперовий платіж. Інформація про споживання та суми до оплати завжди буде під рукою – в особистому кабінеті споживача. До того ж за потреби платіжку можна буде будь-якої миті роздрукувати.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в YASNO дозволили споживачам платити лише половину ціни: хто заощадить на електроенергії.

Також наш портал інформував, питання виживання: енергетики зробили важливе попередження всім українцям.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що від нових платіжок будуть сльози: стало відомо, як може змінитися тариф на електроенергію.