Мобільний оператор "Київстар" відповів на невдоволення абонентів через подорожчання послуг та запропонував бюджетний тариф для пенсіонерів. Про це свідчать коментарі на офіційній facebook-сторінці компанії.

В Україні дорожчає все від продуктів до мобільного зв'язку. Особливо тяжко пенсіонерам, яким за те, щоб залишатися на зв'язку та поповнити рахунок, доводиться віддавати майже 10% від пенсії.

"Київстар", скріншот: YouTube

"А людям не потрібні гроші, щоб хоча б хліба купити? Більшість пенсіонерів отримують 3000-5000 грн і сплачують вам за зв'язок по 300 грн, а це близько 10 відсотків, але вам і цього мало", - скаржаться абоненти.

Пенсіонерка зі смартфоном. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Фахівці "Київстар" зазначили, що для літніх українців передбачено окремий тариф, який є більш доступним для гаманця, якщо порівнювати з іншими пропозиціями операторів.

"Якщо абоненту не підходять зміни, на нашому сайті або в застосунку "Мій Київстар" можна підібрати тариф для своїх потреб. Є тариф для пенсіонерів "Любов до батьків" за 125 грн/місяць", - порекомендували абоненту.

Тарифи "Київстар". Фото: скрін facebook.com/kyivstar

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти "Київстару" отримують дивні пропозиції.

Також наш портал інформував, що абоненти збунтувалися проти "Київстару": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дитинство в епоху гаджетів: вчені з'ясували зв'язок між користуванням смартфоном у ранньому віці та психічними розладами