Якщо ви внутрішньо переміщена особа і вам потрібно продовжити отримання допомоги на проживання, то ось як це працює. Виплати можуть бути продовжені, якщо ви подасте заяву по квітень 2024 року.

Це забезпечить, що виплати будуть призначені починаючи з 1 березня. Якщо ви пропустите цей термін і подасте заяву пізніше, наприклад у травні, то ваші виплати розпочнуться з місяця подачі заяви, тобто з травня.

ЦНАП. Фото: скрін youtube

Головне, ви можете подавати заяву в будь-який час, немає строго обмеженого терміну для цього, але треба пам'ятати, що виплати будуть нараховуватися з місяця подання заяви.

Звернутися з заявою можна у двох місцях: або в органах соціального захисту населення, які знаходяться у кожній громаді, або у Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) у вашому районі.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Виплати ВПО. Фото: скрін youtube

Ці установи допоможуть вам з усіма необхідними питаннями та відповідями на них. Якщо виникають додаткові питання або потрібно більше інформації, не зволікайте, а відразу звертайтесь на гарячу лінію Мінреінтеграції або до уповноваженого з питань ВПО.

Вони працюють цілодобово і можуть надати необхідну інформацію та підтримку. Отже, якщо вам важливо отримувати допомогу без перерв, зверніть увагу на ці терміни і правильно плануйте подачу заяви.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зміни в законодавстві: кому необхідно звернутися за допомогою

Також, Знай.ua писав про удари рф по газових сховищах: чи можуть вплинути на тарифи для населення

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нові правила виплат переселенцям: що зміниться для українців