Українські супермаркети оновили цінники на найпопулярніших м'ясних продуктах. Скільки доведеться заплатити за ковбасу, сало та сосиски, показують дані моніторингу на порталі "Мінфін".

Українці, які живуть на одну пенсію або мінімальну зарплату, навряд чи сильно розгуляються в м'ясному відділі. Цінники на деякі товари стали нижчими, чимало продукції подорожчало.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на ковбасу

Середня вартість популярної вареної ковбаси "Алан докторська" знизилася з 342 до 303,71 гривні за кілограм. Ковбаса варена "Глобине" докторська продається із цінником у 254 гривні, як і місяцем раніше.

Ціни на ковбасу. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Ціни на сало

Домашнє сало у другій половині квітня коштуватиме дорожче. Середній цінник на продукт зріс із 237 до 239 гривень за кілограм. Солоне сало пропонується у середньому по 242,84 гривні за кілограм.

Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін

Ціни на сосиски

Взяти до макаронів або каші сосиски – задоволення не з дешевих. Наприклад, філейні сосиски "Бащинський" у середньому коштуватимуть 226,85 гривні за кілограм. Це майже на 10 гривень дорожче, ніж на місяць раніше.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, молочка перетворюється на дорогий "делікатес": що з цінами на вершкове масло, твердий сир та йогурт.

Також наш портал інформував, звична їжа вдарить по гаманцю: як змінилися ціни на олію, вермішель та сосиски.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, відкладаємо кожну гривню та мий посуд правильно: як доводиться економити пенсіонерам, щоб вижити.