Світ кредитних карток, головні герої тут - Visa і MasterCard. Вони обидві дозволяють тобі купувати речі по всьому світу, не витягуючи з кишені готівку.

Visa та MasterCard пропонують картки різних рівнів, кожна з яких має свої особливості та переваги, щоб краще підійти до різних потреб користувачів.

Кредитні картки. Фото: Youtube

Visa - це старожил серед платіжних систем, започаткована ще у 1950-х роках у США. Вона має кредитні, дебетові, передплачені та подарункові картки. Головна фішка Visa - її картки легко використовувати майже скрізь.

MasterCard з'явилася трохи пізніше, але теж зуміла поширитися по світу. Вона також пропонує різні типи карток і їх приймають у багатьох місцях.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Банківська картка. Фото: Youtube

Тепер про вибір:

  1. Де приймають? Зазвичай обидві картки можна використовувати всюди, але іноді в одних країнах краще працює Visa, в інших - MasterCard.

  2. Комісії: Це залежить більше від банку, який випустив картку, а не від того, чи це Visa чи MasterCard. Варто дізнатися умови саме вашого банку.

  3. Бонуси та переваги: Інколи одна з мереж може пропонувати кращі бонуси або додаткові послуги. Це може бути рішучим аргументом при виборі.

Загалом, вибір між Visa і MasterCard часто зводиться до особистих переваг та пропозицій від вашого банку. Обидві опції надійні і зручні у використанні.

Також наш портал інформував, стосується всіх власників карт ПриватБанку: як не потрапити на хитрий гачок

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що як поповнити карту з банківської картки інших банків

Вам буде цікаво дізнатися британці судяться з "Мастеркард" через комісію