Мобільний оператор Vodafone порадував абонентів вигідною послугою, яка обійдеться дешевше за чашку кави - 35 гривень на місяць. Про це свідчить публікація на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

"Пільговий" тариф пропонується на нову послугу мобільного оператора – "Нічні ГБ". Вона передбачає, що за 35 гривень абонент отримує додаткові 15 гігабайтів інтернету.

Vodafone, скріншот: YouTube

Однак використовувати гігабайти можна виключно у певний час – з 23:00 до 08:00. Зазначається, що підключити послуги можна у програмі My Vodafone або за допомогою комбінації *312#.

"Підключайте послугу "Нічні ГБ" та отримайте додаткові 15 ГБ для користування лише вночі. Нічні ГБ діють протягом місяця з 23:00 до 08:00 (в цей час ваші ГБ основного пакета послуг не витрачаються)", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Vodafone. Фото: скрін youtube

В той самий час не всі абоненти задоволені таким сюрпризом. Багато хто скаржиться на подорожчання зв'язку, яке особливо болісно вдарило по гаманцях пенсіонерів.

"Пенсіонери скаржаться, що цього року водафон підняв річну оплату водафон лайт+ на 300 гривень! І це, незважаючи на те, що людям по 85, 90 років!", - написали у коментарях.

Скарга на тарифи. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити.

Також наш портал інформував, "фантомні" знижки від Vodafone: абоненти обурені ставленням мобільного оператора.

Крім того, ми писали, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.