Популярний мобільний оператор Lifecell подарує річний запас гігабайтів інтернету, проте отримати їх зможе обмежене коло абонентів. Деталі розкрили на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Lifecell намагається регулярно радувати абонентів вигідними пропозиціями, які дозволяють користуватися послугами на приємніших умовах. На цей раз мобільний оператор пообіцяв подарувати клієнтам цілих 12 пакетів гігабайтів інтернету.

Lifecell. Фото: скрін youtube

Отримати подарунок зможуть абоненти, які до 19 травня 2024 року придбають акційний смартфон у мережі магазинів lifecell. Кожному, хто виконає умови, безкоштовно нараховуватимуть кожні 30 днів по 10 ГБ і так 12 разів поспіль.

"Ви купуєте смартфон в магазинах lifecell, і отримуєте по 10 ГБ кожні 30 днів 12 разів поспіль, а ще й послугу "Мобільний захист" на 91 день всього за 1 грн!", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Смартфон. Фото: скрін youtube

Пропозиція може бути вигідною для тих, хто вже давно планував оновити смартфон, але водночас для більшості абонентів цей подарунок залишиться недоступним.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно.

Також наш портал інформував, віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував старих бюджетним тарифом.

Крім того, ми писали, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.