Нещодавно, в Україні був прийнятий новий законопроєкт про мобілізацію, який дозволяє державі вилучати додаткові автомобілі у тих осіб, у кого їх більше ніж один.
Українці масово почали перереєструвати свої транспортні засоби. Цей процес став особливо популярним серед власників кількох автомобілів, оскільки вони прагнуть уникнути можливості вилучення їхнього майна.

Авто. Фото: скрін youtube

Статистика показує значний ріст інтересу до перереєстрації: Протягом березня було перереєстровано 74 389 автомобілів, проте вже в квітні ця цифра стрімко зросла до 110 997.

Значний зріст зафіксовано також у сегменті перереєстрацій за договором дарування: якщо в березні таких дій було зареєстровано 444, то у квітні їх кількість збільшилася до 2564.

Це свідчить про те, що власники активно шукають способи збереження свого майна у складних умовах нової законодавчої ініціативи.

автомобіль ауді, фото з інтернету

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Останніми місяцями жінкам часто дарували машини, які були випущені між 2007 та 2018 роками. Таких машин подарували багато, а нових машин 2022-2023 років випуску подарували лише 80.

Найчастіше дарували Volkswagen Passat, Kia Sportage і Skoda Octavia. Жінкам також дарували великі авто, як наприклад вантажівки, тягачі, автовози і навіть автоцистерни.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що вилучення автомобілів для потреб армії: що треба знати

Вам буде цікаво дізнатися дадуть лише 10 днів: чоловікам готують шалені штрафи та покарання за неявку до ТЦК

Нагажаємо, що "Можна пити корвалол": що загрожує водіям, які проігнорують повістку