Світлана Черненко опублікувала відгук про досвід користування послугами ПриватБанку, описавши тривожну ситуацію. Вона стверджує, що хоча банк зазвичай телефонує їй для підтвердження будь-яких операцій або авторизацій, в цьому випадку вона не отримала жодних дзвінків чи підтверджень.

Не зважаючи на отримане повідомлення про нетиповий вхід у систему Інтернет-банкінгу пізно вночі, ніхто не звернув на це увагу.

ПриватБанк, фото з відкритих джерел

За її словами, було піднято кредитний ліміт і знято кошти, все це без її згоди. На запит про пояснення ситуації банк відповів, що всі транзакції були проведені через систему Приват24 з введенням імені користувача, паролю, та особистого ключа доступу, що вказує на їх виконання з її авторизації.

Банк також зазначив, що здійснення операцій сторонніми ресурсами потребує введення даних карти і персональної інформації.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Світлана висловлює занепокоєння щодо можливої слабкості систем безпеки банку, зазначаючи, що подібне порушення могло статися без належного нагляду служби фінансового моніторингу, і це може статися з будь-якою особою.

Вона закликає до вдосконалення механізмів захисту клієнтів, щоб запобігти повторенню подібних інцидентів у майбутньому.

ПриватБанк відповів Світлані Черненко, що їм дуже шкода через її неприємну ситуацію. Вони повідомили, що детально перевірили її справу і надали їй усю актуальну інформацію. Банк порадив Світлані звернутися до поліції, щоб ті могли зібрати всі необхідні докази та інформацію, дотримуючись законів країни

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що ПриватБанк нагородить за оплату карткою: до 900 гривень повернеться в кишеню

Вам буде цікаво дізнатися витрушують гроші попри обстріли та війну: українець скаржиться на працівників ПриватБанку