"Нафтогаз" визначився із тарифами на блакитне паливо для побутових споживачів. До 30 квітня 2025 року діятиме незмінна ціна. Про це йдеться на офіційному сайті газопостачальної компанії.

Щонайменше до кінця квітня наступного року українці платитимуть за газ за тим самим тарифом, що діє зараз. Як підкреслив правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, рішення про утримання ціни є важливим кроком для підтримки українців в умовах війни.

Газова плита. Фото: скрін youtube

"В умовах війни та складної ситуації в економіці ми маємо підтримати українців. Нагадаю, що наша компанія забезпечує газом понад 12 млн сімей. І всім їм ми наразі гарантуємо наявність ресурсу та фіксовану ціну на рік уперед", - заявив чиновник.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Таким чином, цифри в платіжках побутових споживачів докорінно не зміняться, адже платити доведеться так само - 7,96 гривні за кожен кубометр.

Водночас слід зазначити, що в Україні продовжують працювати й інші постачальники блакитного палива, в яких тарифи коливаються в межах 7,7-9,99 гривні за кубометр. Плюс до всього, для українців зберігається необхідність платити за доставку газу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, скільки платитимемо за газ, воду та світло: стало відомо, чи готується нове підвищення тарифів.

Також наш портал інформував, комуналку, пальне та продукти харчування: як подорожчало життя українців за два роки повномасштабного вторгнення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що за прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників.