Мобільний оператор "Київстар" вкотре порадував абонентів та запропонував скористатися послугами практично задарма - за 1 гривню. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Послуги мобільного зв'язку в Україні сильно подорожчали, тож абоненти завжди раді зекономити. Оператор "Київстар" систематично надає такий шанс.

"Київстар". Фото: скрін youtube

Так, абоненти мережі можуть підключити послугу "Щасливий день" та лише за 1 гривню отримати доступ до безлімітного інтернету. Однак пропозиція обмежена за часом – шансом можна скористатися до кінця травня.

"З 1 квітня до 31 травня ви знову зможете підключити акцію "Щасливий день" і користуватися безлімітним інтернетом всього за 1 грн", - говориться у повідомленні компанії.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Київстар". Фото: скрін youtube

Мобільний оператор зазначив, що кожен абонент може активувати цю послугу один раз кожні 7 днів. Тобто за місяць 4-5 днів можна насолоджуватися безлімітним інтернетом за символічну плату. Активувати послугу можна у додатку "Мій Київстар".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом.

Також наш портал інформував, безкоштовні гігабайти на цілий рік: Lifecell розщедрився, але не для всіх.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.