Українцям представилася можливість порадувати себе популярною рибою та трохи вберегти гаманець. Супермаркети знизили ціни на скумбрію, оселедець та сардини. Про це свідчать дані моніторингу на порталі Мінфін.

У великих торгових мережах оновились ціни на популярну рибу. Трохи доступнішим став оселедець і більш відчутно подешевшали сардини та скумбрія.

Риба в супермаркеті, скріншот: YouTube

Ціни на скумбрію

Свіжоморожена скумбрія в середньому продається за 124,50 гривні за один кілограм. Цінник знизився майже на 7 гривень, якщо порівнювати із попереднім місяцем. Діапазон цін на цю рибу варіюється від 109,99 до 139 гривень залежно від супермаркету.

Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Ціни на оселедець

Оселедець слабосолений не сильно порадувала здешевленням, але все ж таки заощадити якусь копійку можна. Середня вартість продукту знизилася із 161,91 до 161 гривні за кілограм. У деяких торгових мережах оселедець можна знайти по 149 гривень, а в інших цінник сягає 169 гривень за кіло.

Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін

Ціни на сардини

Популярна рибна консерва відчутно знизилася в ціні, порівняно з минулим місяцем. Середня вартість 230-грамової баночки зменшилась із 62,18 до 58,80 гривні. При цьому в деяких торгових мережах продукт можна знайти й дешевше – по 49,90 гривні.

Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, ціни кусаються, але вже йдуть на спад: чому продають ранню капусту, огірки та зелену цибулю.

Також наш портал інформував, від суми в чеку волосся дибки стануть: супермаркети оновили ціни на ковбасу, сало та сосиски.

Крім того, ми писали, ціни на молоко, яйця та м'ясо: до яких сюрпризів готуватися.