За останній рік в Україні зросла вартість не лише продуктів, а й популярних послуг, зокрема мобільного зв'язку. У компанії Lifecell розповіли, чи планують нові зміни у тарифах.

Нещодавно в Україні прокотилася хвиля підвищення тарифів на послуги мобільних операторів. Компанії аргументували такий крок постійними атаками ворога та необхідністю підтримувати обладнання для забезпечення безперебійного зв'язку.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Українцям не просто дається будь-яке зростання цін, адже в умовах економічної кризи багатьом доводиться економити на найнеобхіднішому. Тому абоненти завжди болісно сприймають будь-які зміни у тарифах.

Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Показати ще

Абоненти поцікавилися в одного з найбільших операторів зв'язку Lifecell чи чекати найближчим часом на новий "удар по гаманцях". У компанії дали ствердну відповідь, що поки що подорожчання не передбачається, але порадили уважно стежити за оновленнями.

"Інформацію про зміни у тарифах передоплаченої форми обслуговування та запуск нових не отримували. Рекомендуємо слідкувати за оновленнями на нашому офіційному сайті", - йдеться у повідомленні.

Тарифи на зв'язок. Фото: скрін facebook.com/lifecellua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, віддаєш останні гроші, а інтернет "падає": клієнтам Lifecell пояснили чому так.

Також наш портал інформував, що Vodafone ще глибше залазить у кишені українців: тарифні "сюрпризи" не припиняються.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти Vodafone скаржаться на неправомірні списання: тариф проплачено, а гроші зникають.