Вітайте рідних та близьких красивою прозою з Христовим Воскресінням. Нехай свято Великодня розквітає у вашій душі різними кольорами веселки!

Тут представлені найкращі вітання у прозі для 5 травня.

Великдень, зображення із соцмереж

Нехай на Великдень прийде радість! Інтуїція підкаже нові успішні цілі! Креативних ідей, успішності та досягнення нових висот! Бажаю, щоб удача завжди була найближчою супутницею!

****

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Зі світлим добрим святом! Бажаю, щоб кожен Ваш день був наповнений добрими справами! Щирих молитов, любові до Бога та впевненості у завтрашньому дні! Нехай Богослужіння приносить Вам щиру радість та втіху!

****

Бажаю в це свято всього лише найрадіснішого та найсвітлішого! Нехай попереду чекають багато щасливих днів і добрі дії. Щоб було не чуже все християнське: добре чуйне серце, милосердя та чуйність! Хорошого настрою, любові, надій, всього лише найсвітлішого і позитивного!

****

Христос Воскрес! Вітаю Вас із світлим святом Великодня! Бажаю, щоб світло Христового Воскресіння супроводжувало Вас все життя і було настільки яскравим, щоб через нього не було видно жодних неприємностей та негараздів, а душа завжди була сповнена великодньої радості!

****

Вітання з Великоднем 2020: проза, скріншот із YouTube

****

Вітаю вас із Великим днем ​​Воскресіння Христового! Бажаю вам міцного здоров'я, щастя та благополуччя. Нехай Ваше серце наповнюється радістю, а Пасхальні дзвони, запашна паска, писанки принесуть у Вашу оселю мир, згоду, світлу радість!

****

Нехай Всевишній обдаровує здоров'ям, щастям, успіхом і успіхом! Ставай сильнішим з кожним днем! Ніколи не втрачай віри та оптимізму! Нехай буде краще майбутнє! Знаходь своє місце в житті, змінюй цей світ на краще! І нехай усе навколо тебе розквітає та процвітає!

****

Нехай на вашому великодньому столі будуть смачні паски та барвисті яйця! А життя таке ж солодке і різнокольорове, як ці великодні частування! Ми піднімаємо тост за ваше благополуччя! І хочемо побажати жити зі сталевою вірою! Нехай ми не святимо цього року яєчка, ковбасу та паски! Але сподіватимемося, що Ісус Христос врятує від хвороби та бід!

****

Хочу привітати Вас із Великоднем. У цей світлий день хочеться побажати Вам та Вашій родині добра здоров'я, миру, процвітання. Даруйте один одному увагу та турботу. Зі Святом Світлого Великодня!

****

Привітання з Великоднем

Нагадаємо, що не лише паски, крашанки та сіль: що обов'язково має бути у великодньому кошику та чому.

Раніше ми повідомляли про молитви за мир в Україні та за здоров'я близьких: найважливіші слова до Господа на Великдень-2024.