Мобільний оператор Lifecell розповів, як залишатись на зв'язку за смішну плату – від 40 до 80 гривень на місяць. Відповідна інформація опублікована на офіційній facebook-сторінці компанії.

Тарифи на мобільний зв'язок регулярно зростають, тому абоненти раді будь-якій можливості заощадити. Один із можливих варіантів запропонували фахівці Lifecell.

Стільниковий зв'язок. Фото: Youtube

Мобільний оператор заявив, що українці можуть користуватися зв'язком та платити копійки за допомогою месенджера ВіР. Він дає можливість дзвонити на номери операторів як по Україні, так і за її межами. Втім, є один мінус – потрібне з'єднання з інтернетом. Але якщо є стабільний Wi-Fi, це може бути вигідно.

"ВіР надає можливість дзвонити з будь-якої точки планети на номери абонентів мобільних операторів України (за умови наявності інтернет-підключення) і можливість використовувати хвилини BіP OUT в роумінгу", - пояснили в компанії.

Популярні новини зараз

Українців готують до голодної зими - таролог налякала прогнозом: "Не буде нічого їсти"

Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті

Введення графіків відключень води: "Київводоканал" звернувся до споживачів

Чоловіків почнуть карати за відсутність цього документу: кому треба поквапитись

Показати ще

Lifecell. Фото: скрін youtube

Які тарифи?

За 40 гривень абонент отримує 200 хвилин на BiP Out дзвінки у мережі lifecell та на номери інших операторів України. За 80 гривень – безліміт на lifecell та 3000 хвилин на інші мережі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Lifecell оголосив тритижневу халяву для клієнтів: заплатити доведеться лише 1 гривню.

Також наш портал інформував, тарифи підвищували, а зв'язок не налагодили: абоненти запідозрили Vodafone в обмані.

Крім того, ми писали, ціни на зв'язок після подорожчання електроенергії: в Lifecell відповіли, чи готуються нові тарифи.