Українські супермаркети на початку літа переписали ціни на деякі м'ясні продукти. Можна сміливо запасатися салом, беконом та сосисками. Як змінилися цінники, показують дані моніторингу на порталі Мінфін.

Здешевлення – рідкісне явище в українських супермаркетах. Особливо, коли йдеться про м'ясні продукти харчування. Однак на початку червня українці можуть купити сало, бекон та сосиски за приємними знижками.

М'ясна продукція, скріншот: YouTube

Ціни на сало

Середня вартість сала у великих торгових мережах знизилася із 238,29 до 236,50 гривні за один кілограм. Найдешевше продукт у мережі Megamarket – 194 гривні за кіло. Майже на 7 гривень зменшився середній цінник на солоне сало – до 233,80 гривні за кіло.

Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Війна в Україні триватиме до 2029: відомий астролог шокував передбаченням

Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК

В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років

З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить

Показати ще

Ціни на бекон

Бекон "Укрпромпостач", який у травні продавався в середньому по 408 гривень, тепер обійдеться на кілька гривень дешевше – 402,87 гривні за кілограм. Найнижчий цінник на товар у мережі Auchan – 379 гривень за кіло.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Ціни на сосиски

Середня вартість сосисок "Бащинський" філейна на початку літа становить 199,80 гривні за кілограм. Якщо порівнювати із травнем, то продукт втратив у ціні майже 24 гривні.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, соняшникова олія, макарони та борошно вдарять по кишені: яку суму доведеться викласти.

Також наш портал інформував, улюблені фрукти коштуватимуть українцям дорожче: як змінилися ціни на банани, яблука та виноград.

Крім того, ми писали, цінник, як половина комуналки: варена та копчена ковбаса стає дорогим делікатесом.