Протягом літа 2024 року деяким українцям нараховуватимуть додаткову плату за водопостачання. Хто отримає збільшені платіжки, йдеться на facebook-сторінці "Кременчук. Офіційний".

У літній період мешканцям приватного сектору нараховуватимуть додаткову плату за воду – за полив зелених насаджень. Збільшені платіжки отримають домогосподарства, які не обладнані лічильниками води.

Платіжка за воду. Фото: скрін youtube

"За полив нараховуватиметься плата протягом 90 діб (літні місяці) з розрахунку 6 літрів за добу на один квадратний метр площі зелених насаджень, садів та городів", - йдеться у повідомленні.

Споживачів попередили, що якщо поливна площа менша, ніж зазначена в договорі або відсутня зовсім, необхідно звернутися до постачальника послуг. Водоканал проведе перерахунок нарахувань на підставі фактичного обстеження поливної площі.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 1-7 липня для всіх знаків Зодіаку: перевірка для Водоліїв, заборона для Скорпіонів та завершення Дів

Випробування темрявою та холодом: експерт закликав готуватися

В Україні змінюються вимоги до пенсійного стажу: кому доведеться працювати ще 5 років

Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня

Показати ще

Сезон поливу зелених насаджень. Фото: скрін youtube

Також комунальники нагадали, що уникнути зайвих нарахувань у платіжках можна, якщо встановити лічильник води.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, доведеться митися в річці та збирати дощову воду: водоканальники вирішили підняти тариф одразу на 170%.

Також наш портал інформував, платіжки за воду з новою графою: комунальники приготували "сюрприз".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що після трирічної "паузи" в Україні хочуть переглянути тарифи на воду: як зміняться платіжки.