Українці щомісяця одержують по дві платіжки за газ, у яких часом можна заплутатися та в результаті некоректно заплатити за послуги. У компанії "Газмережі" дали корисну інструкцію, яка убезпечить від втрати грошей.

Споживачам надходять окремі платіжки за спожитий газ та його доставку, у кожній з яких зазначено 9-ти та 10-значні комбінації цифр. Це особовий рахунок, який грає важливу роль як у оплаті рахунків, і передачі показників лічильника.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Так, 10-значний набір цифр – особовий рахунок у газорозподільній компанії. Його потрібно вказувати під час оплати платіжок за доставку блакитного палива, а також при передачі показників лічильника.

З 9 цифр складається особовий рахунок постачальника газу - по ньому потрібно платити за фактично спожите блакитне паливо.

Популярні новини зараз

Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн

Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані

Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток

Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому

Показати ще

"Особовий рахунок у постачальника газу містить 9 цифр. За допомогою нього потрібно сплачувати за спожитий газ. Знайти його можна на сайті постачальника або ж у рахунках за споживання газу", - пояснили споживачам.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Газовики рекомендують запам'ятати до якої компанії належить конкретний особовий рахунок, адже якщо їх переплутати, наприклад, при оплаті, то гроші можуть загубитися.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, до ломбарду віднесете половину майна: як можуть оштрафувати за "скручений" газовий лічильник.

Також наш портал інформував, як одним махом передати показники кількох лічильників: "Газмережі" поділилися інструкцією.

Крім того, ми писали, у "Нафтогазі" зробили заяву щодо тарифів за доставку блакитного палива: хто заплатить більше.