Українці скаржаться на "Київстар" через "грабіжницькі" умови для абонентів, які не поповнюють рахунок для підключення тарифного плану. Про це свідчать коментарі на офіційній facebook-сторінці компанії.

Абонент "Київстар" поскаржився, що з його рахунку автоматично списали 21 гривню за пакет послуг на один день. Він обурився тим, що кошти використовують без дозволу, ще й надають обмежені послуги.

"Київстар". Фото: скрін youtube

"Аферисти підключили за 21 гривню безлімітний інтернет на добу 08 Мбіт і дзвінки всередині мережі. Я не замовляв. Виходить гроші взагалі не можна залишати краще б я їх перевів кудись", - поскаржився абонент.

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Енергетики проводять рейди по домівках споживачів: кому загрожують серйозні проблеми

Заповіт, майно і відповідальні особи: що потрібно знати перед мобілізацією

Українців приготували до нових платіжок за газ – як раніше вже не буде: що відбувається

Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список

Показати ще

Фахівці "Київстар" проінформували клієнта, що плата стягується відповідно до умов тарифу. Пакет послуг на день автоматично підключається, якщо на рахунку недостатньо коштів на оплату нового пакета послуг на місяць.

"Замовлення пакету послуг на день не потребується, він надається автоматично згідно умов тарифу, якщо на рахунку недостатньо коштів для оплати на 4 тижні", - пояснили в компанії.

Скарга на "Київстар". Фото: скрін facebook.com/kyivstar

Варто зазначити, що абонентам вигідніше підключати пакет послуг на 4 тижні, а не платити щодня. Адже якщо один день коштує 21 гривню, то за місяць на зв'язок йтиме майже 600 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, це заборонено: Київстар запровадив жорсткі обмеження для абонентів при відключенні світла.

Також наш портал інформував, тримайте баланс під контролем: абоненти "Київстар" місяцями платять за послуги, яких не підключали.

Крім того, ми писали, Vodafone готує черговий удар по гаманцях абонентів: які тарифи подорожчають.