Якщо немає грошей на комунальні послуги, то споживач може звернутись до держави за житловою субсидією. Але деякі громадяни мають змогу отримати ще й адресну муніципальну допомогу.

Так, допомогу на оплату послуг ЖКГ надають мешканцям Одеси. Хто її може отримати, йдеться на офіційному сайті міста.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Українці, які перебувають у складних життєвих обставинах і не можуть своєчасно та в повному обсязі оплачувати за споживання житлово-комунальні послуги, мають можливість отримати адресну матеріальну допомогу.

Виплати призначаються на підставі особистого звернення малозабезпеченої особи, але після розгляду конкретної ситуації відповідною комісією.

Популярні новини зараз

Можуть мобілізувати у 22 роки: юрист назвав підстави для доставки у ТЦК

Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ

Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих

Українців змусять платити за власні заощадження

Показати ще

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

"Комісія прийняла рішення призначити адресну муніципальну допомогу на погашення заборгованості з оплати за житлово-комунальні послуги 143 громадянам м. Одеси на загальну суму 1 259 300 грн", - йдеться в повідомленні.

Комунальні послуги, кадр з відео

Згідно з інформацією, адресна муніципальна допомога в Одесі надаватиметься вразливим громадянам протягом 2024-2026 років.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що в Україні прості громадяни отримають підвищену субсидію: кому допоможуть грошима насамперед.

Також наш портал інформував, ризикуєте залишитися без світла та води, натомість із судовою повісткою: які покарання готують боржникам за комуналку.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, ви подивитеся на лічильники й не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень.