Допомога на оплату житлово-комунальних послуг стане доступною ще більшій кількості українців. Розширено перелік осіб, які мають право на адресну підтримку.

Відповідну допомогу надають мешканцям Львова, а також ВПО, які проживають у громаді та відповідають критеріям програми. Про це пише lviv.media.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Раніше грошова допомога на оплату комуналки надавалася лише бійцям-добровольцям, членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, членам сімей Героїв Небесної Сотні. Наразі ж перелік осіб, які мають право на виплати розширили.

Так, виконавчий комітет Львівської міськради встановив, що допомогу на оплату платіжок за комуналку зможуть також отримувати члени сімей військових, які перебувають у полоні, або вважаються зниклими безвісти.

Популярні новини зараз

Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube

Розмір виплати на одне домогосподарство становитиме 40% від прожиткового мінімуму. Якщо серед членів домогосподарства кілька осіб, які мають право на таку допомогу, то виплата розподілятиметься між ними пропорційно або надаватиметься одній уповноваженій особі.

Зазначається, що члени сімей загиблих захисників додатково отримуватимуть знижку на комунальні послуги у розмірі 50%.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, якщо немає грошей на комуналку: незаможним пропонують реальну допомогу.

Також наш портал інформував, ризикуєте залишитися без світла та води, натомість із судовою повісткою: які покарання готують боржникам за комуналку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні прості громадяни отримають підвищену субсидію: кому допоможуть грошима в першу чергу.