Євгенія Петрікова, клієнтка Укрпошти, вирішила продати книгу через сайт оголошень OLX. Вона знайшла покупця, домовилась про доставку і відправила книгу через Укрпошту. Проте посилка так і не надійшла до покупця, і угода на OLX була анульована через те, що статус відправлення "очікує приймання" не оновився.

Через це покупцеві повернули гроші, а Євгенія залишилася без книги і без оплати за неї. Вона поскаржилася на Facebook-сторінці Укрпошти, де розповіла про проблему. Інша її посилка також не дійшла до отримувача з тієї ж причини – статус не оновився вчасно.

Черга на "Укрпошті", скріншот: YouTube

Євгенія звернулася до служби підтримки, але там їй порадили просто чекати. У відповідь на скаргу представники Укрпошти повідомили, що взяли ситуацію під контроль і перевірять всі обставини.

Укрпошта відправлення,скріншот

Популярні новини зараз

Українцям буде легше отримати соціальну допомогу: що зміниться

Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня

В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою

Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків

Показати ще

Укрпошта внесла зміни в процес відправлення посилок, щоб зробити його зручнішим для клієнтів. Тепер отримувачі можуть самостійно оплачувати упаковку для посилок. Відправникам не потрібно окремо купувати коробки чи пакунки.

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський зазначив, що це нововведення було довго очікуваним клієнтами та працівниками компанії. Тепер українцям не треба платити за упаковку під час оформлення відправлення. Це дозволяє сторонам вирішувати, хто і за що платить, не створюючи додаткових фінансових труднощів.

Також наш портал інформував, українці масово скаржаться на послуги Укрпошти: затримують та втрачають посилки

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що більше ігнорувати не будете: листи від ТЦК стануть серйозним документом

Вам буде цікаво дізнатися посилка загубилася чи пошкодилася? Як отримати відшкодування від Укрпошти