"Нафтогаз" попередив українців про необхідність актуалізувати свої дані, щоб не виникало труднощів із вирішенням газових питань. Відповідне повідомлення опубліковано на офіційній facebook-сторінці компанії.

Фахівці "Нафтогазу" заявили, що побутовим споживачам слід перейти на офіційний сайт компанії та оновити особисті дані, щоб мати доступ до актуальної інформації про стан рахунку, нарахування, а також уникнути можливих проблем із платіжками.

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Процедура є обов'язковою для клієнтів, у яких змінилося прізвище, адреса електронної пошти або номер телефону. За потреби доведеться подати додаткові документи, залежно від ситуації.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес

Українцям буде легше отримати соціальну допомогу: що зміниться

Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось

В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою

Показати ще

У компанії запевнили, що вказувати особисті дані абсолютно безпечно, адже інформація зберігається на захищеному ресурсі.

"Обробка ваших персональних даних здійснюється з дотриманням усіх вимог Закону України "Про захист персональних даних" і зберігається лише на захищеному ресурсі ГК Нафтогаз України", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" попередив усіх власників газових приладів: що потрібно зробити кожному.

Також наш портал інформував, 3 причини боргів за газ: Нафтогаз пояснив, чому виникають проблеми.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як тепер платити за спожитий газ: "Нафтогаз" попередив про деякі зміни.