Мобільний оператор "Київстар" зробив клієнтам несподіваний сюрприз - 50% знижки на свої послуги. Як підключити знижку, щоб заощадити, розповіли на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

"Київстар" регулярно радує абонентів різноманітними акціями, в рамках яких можна отримати приємний подарунок, зокрема знижки на тарифні пакети.

Київстар, скріншот: YouTube

На цей раз компанія дала можливість дуже непогано заощадити, але не на послугах мобільного зв'язку. Клієнтам надано можливість підключити пакет Преміум HD "Київстар ТВ" зі знижкою до 56%.

Сервіс дає можливість переглядати понад 410 телеканалів, десятки тисяч фільмів, спортивні ефіри та багато іншого. Однак, щоб скористатися акційною пропозицією, необхідно виконати певні умови.

Популярні новини зараз

Воювати підуть не всі — в Раді розповіли, скільки всього українців планують забрати

Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю

Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось

Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні

Показати ще

TV, скріншот: YouTube

Як підключити пакет зі знижкою

Фахівці компанії попередили, що підключити доступ до "Київстар ТВ" зі знижкою можна лише у вихідні дні та за умови оплати карткою. Скористатися шансом можна щосуботи та неділі до 1 вересня 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, абоненти Vodafone платитимуть більше: оператор зробив новий "тарифний сюрприз".

Також наш портал інформував, як обміняти мобільні гроші на реальні: інструкція для всіх мобільних операторів.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, без додаткової плати: оператор Lifecell порадував абонентів шансом заощадити.