Оператор Lifecell запропонував абонентам платити за послуги мобільного зв'язку фактично у розстрочку - декількома частинами. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Абоненти Lifecell можуть скористатися фактично безвідсотковою розстрочкою для оплати мобільного зв'язку.

Lifecell. Фото: скрін youtube

Оператор запустив послугу "Тарифна підписка", яка дозволяє розділити на три рівні частини платіж за тарифний план. Така можливість надається, якщо замовляти 6 або 12 пакетів послуг.

"Не завжди є можливість оплатить 12 пакетів послуг і користуватись пакетом XL. Але ж і Тарифна підписка манить вигідними умовам. Вартість пакета XL послуги буде розділена на 3 рівних платежі", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Велике українське місто скоро повністю паралізує: через повітряні тривоги нема кому працювати

ТЦК можуть ходити у цивільному: чим це загрожує

ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар

В Україні більше не вимикатимуть світло в деяких регіонах

Показати ще

Стільниковий зв'язок. Фото: Youtube

У компанії зазначили, що це не лише зручно, а й вигідно. В рамках послуги "Тарифна передплата" можна заощадити на зв'язку до 15%. Однак ця пропозиція доступна не для всіх тарифних планів.

Підключити у "розстрочку" 12 пакетів послуг можуть абоненти тарифних планів: "Смарт Лайф", "Вільний Лайф", "Просто Лайф", "Потужний", "Platinum Лайф".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, без додаткової плати: оператор Lifecell порадував абонентів шансом заощадити.

Також наш портал інформував, "Київстар" порадував 50-відсотковою знижкою на послуги: як правильно підключити, щоб заощадити.

Крім того, ми писали, абоненти Vodafone платитимуть більше: оператор зробив новий "тарифний сюрприз".