В найближчий місяць подорожчання проїзду в міському електротранспорті не очікується, але загалом такий поворот більш ніж ймовірний. Про це розповів директор департаменту економічної політики Луцької міськради Борис Смаль у коментарі виданню "ВолиньUA".

Борис Смаль зазначив, що вартість електроенергії для населення з червня зросла майже вдвічі, а для підприємств електротранспорту ціна кіловата і так була значно вищою.

Тролейбус. Фото: скрін youtube

Однак він вважає, що в найближчому майбутньому електрична енергія для підприємств стане ще дорожчою. Це, у свою чергу, може позначитися на вартості проїзду в міських тролейбусах.

"Щодо вартості кіловату для підприємства електротранспорту, то вона і так була значно вищою. І наближалася до 6 - 8 гривень. Але я підозрюю, що з часом ціна ще більше виросте", - заявив чиновник.

Популярні новини зараз

Кожен наступний день здаватиметься ще спекотнішим - синоптики б'ють на сполох через аномальну спеку в липні

"Vodafone" зробив важливе попередження, яке обурило українців – в чому причина

Головне за 2 липня: розлучення Каменських, підвищення цін на гарячу воду, доплати пенсіонерів та мобілізація авто

У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло

Показати ще

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Разом з тим Борис Смаль вважає, що у липні вартість проїзду в електротранспорті не підвищуватимуть. Коли і як можуть перерахувати вартість квитків, він прогнозуватися не береться, адже невідомо, коли можуть змінитися ціни на електропостачання.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що не тільки комуналка вдарить по гаманцях: тарифи на громадський транспорт можуть переглянути.

Також наш портал інформував, 90 безкоштовних поїздок на рік: малозабезпеченим частково скасують плату за громадський транспорт.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Укрзалізниця" попередила всіх українців перед виїздом: без цього не випустять ні вас, ні вашого друга.