В Україні розглядається питання підвищення тарифів на газ та опалення вже цієї осені. Про це заявив голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко в ефірі "Ранок.LIVE".

Напередодні опалювального сезону на українців може чекати ще один тарифний "сюрприз". На цей раз існує ймовірність підвищення цін на блакитне паливо та опалення.

Тарифи на газ. Фото: скрін youtube

"Наскільки я знаю, Верховна Рада України серйозно розглядає питання можливого підняття тарифу на газ, на розподіл газу та тепло вже цієї осені", - заявив експерт.

Олег Попенко підкреслив, що поки що у Верховній Раді недостатньо голосів в підтримку перегляду тарифів, але робота в цьому напрямку триває.

Популярні новини зараз

Боржникам приготуватися: комунальники йдуть на крайні заходи

У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло

Гороскоп на тиждень 1-7 липня для всіх знаків Зодіаку: перевірка для Водоліїв, заборона для Скорпіонів та завершення Дів

Автовласники мають лише 10 днів: хто зважився на процедуру, має поспішити

Показати ще

Платіжка. Фото: скрін youtube

Крім того, експерт не виключає нового подорожчання електроенергії також цієї осені. Він зазначив, що останнім часом профільне міністерство заперечує можливість зростання тарифів на світло, але водночас активно просувається теза щодо необхідності підвищення цін для споживачів.

Олег Попенко навів за приклад слова народного депутата Сергія Нагорняка, який заявив, що вартість електроенергії має становити 7 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ще одна платіжка почне витягувати більше грошей: нардеп попередив про суттєве подорожчання.

Також наш портал інформував, комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Київводоканал" заявив про необхідність перегляду тарифів: подорожчання може пройти у два етапи.