Оператор Lifecell вирішив трохи підтримати українців в умовах відключення світла та запустив нову послугу, яка надається абсолютно безкоштовно. Про це йдеться на facebook-сторінці компанії.

Абоненти мережі Lifecell, які проживають у Києві, можуть скористатися новим та зручним сервісом – SMS-інформуванням про відключення електроенергії.

Смартфон. Фото: скрін youtube

"Абоненти lifecell в м. Києві можуть скористуватись зручним сервісом SMS-інформування від YASNO, щоб отримувати сповіщення щодо відключень світла. Щоб активувати SMS-інформування, наберіть комбінацію *277# та дотримуйтеся інструкцій", - йдеться у повідомленні.

Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті

"Vodafone" зробив важливе попередження, яке обурило українців – в чому причина

Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими

В Україні пенсіонерам дозволили відмовитися від виплат: у чому суть "маніпуляцій"

Показати ще

У компанії пояснили, що після замовлення послуги буде проводитись інформування за 15 хвилин до початку стабілізаційних відключень. Якщо відключення екстрені, то надходитиме SMS з інформацією про те, що графіки не діють.

Інформування проводиться без додаткової плати для всіх абонентів lifecell. Однак, якщо мережа буде не доступна, то абоненти не зможуть отримати оповіщення.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, без додаткової плати: оператор Lifecell порадував абонентів шансом заощадити.

Також наш портал інформував, "Київстар" порадував 50-відсотковою знижкою на послуги: як правильно підключити, щоб заощадити.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, як обміняти мобільні гроші на реальні: інструкція для абонентів усіх мобільних операторів.