Українцям не завжди вчасно доставляють паперові платіжки за розподіл газу, а газовики вимагають платити до 20 числа. Як вийти з цієї ситуації та не допустити прострочення платежу, розповіли у компанії "Газмережі".

Доставкою паперових платіжок займається "Укрпошта" і через низку обставин та ситуацію в країні робить не завжди вчасно. Споживачам запропонували альтернативний спосіб отримання рахунків, який позбавить ризику прострочити оплату.

"Газмережі". Фото: скрін youtube

"Ви можете не чекати на свою платіжку у поштовій скриньці, а самостійно завантажити електронну з особистого кабінету "Газмережі". Сформовані платіжки доступні онлайн 24/7. Саме тому ви у будь-який момент може отримати їх, а після оплатити", - порадили споживачам.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат

Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган

Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну

Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили

Показати ще

Газовики попередили, що проводити оплату за доставку блакитного палива потрібно щомісяця до 20 числа.

"Нагадаємо, що оплату за послуги розподілу газу необхідно здійснювати до 20 числа щомісяця", - наголосили у компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців змусять заплатити величезні гроші за лічильники газу: хто під загрозою руйнування.

Також наш портал інформував, помилятися може кожен: як перевірити правильність переданих показників лічильника до отримання платіжки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, стосується пенсіонерів, малозахищених та самотніх людей: "Газмережі" звернулися з важливим попередженням.