Як повідомляє прес-служба оператора мобільного зв'язку Lifecell, запущено єдиний ресурс, на якому можна дізнатися більше про порядок подання заявки на перенесення корпоративного номера, етапи процесу та спеціальні тарифні умови для корпоративних абонентів MNP.

Це ресурс MNP-B2B (lifecell.ua).

За п’ять років lifecell став лідером за кількістю перенесених номерів — майже 389 тисяч абонентів обрали цього оператора. Послуга перенесення номера (MNP) доступна для будь-якої юридичної особи або ФОП, які раніше використовували корпоративні тарифи.

lifecell,скріншот з сайту лайфсел

За словами компанії, плата за перенесення номера не стягується. Крім того, абоненти, які переносять свої бізнес-номери в мережу компанії, мають право на 50% знижку на просунуті корпоративні тарифи: "Бізнес Стартап", "Бізнес Команда", "Бізнес Імпульс", "Бізнес Актив", "Бізнес Прогрес". Ці тарифи диференційовані за оптимальною вартістю на основі оцінки контенту. Абоненти також отримують додаткові послуги (хвилини для дзвінків по Україні та за кордон, інтернет та роумінг в Україні, SMS, кілька SIM-карт тощо) в рамках пакету LifeCell Plus. Дві додаткові послуги з переліку доступні в рамках тарифу без додаткової плати щомісяця.

Популярні новини зараз

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

Lifecell. Фото: скрін youtube

Процес перенесення триває до трьох робочих днів і складається з трьох етапів: подача заявки, заповнення анкети та підписання контракту.

Переваги для бізнесу включають збереження номера, авторизацію в банках, оптимізацію витрат та можливість керувати послугами онлайн. Компанія надає персональну підтримку кожному клієнту.

Нагадуємо, як не переплачувати за "непотрібні" послуги мобільних операторів?

Lifecell приголомшив українців, на чому та як можна зекономити- детальніше на Знай.ua.

Раніше ми повідомляли, lifecell підготував нові тарифи.