Вночі Дніпро стає воістину чарівним і казковим містом. Коли в мільйоннику запалюються тисячі вогнів він стає неймовірно красивим.

Як же виглядає проспект Металургів у світлі ліхтарів, передає Інформатор.

Проспект Металургів — одна з основних артерій міста. Кожен день по нього мчать сотні автомобілів і пішоходів. Він знаходиться перед виїздом на Криворізьке шосе.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

З визначних пам'яток у цій частині міста церква й дитячий майданчик на її задньому дворі. На проспекті також є середня школа, стадіон, кілька дитячих садків, продуктові магазини. Це тихий та спокійний район.

Насолоджуючись прохолодою нічної тиші, можна обдумати все, що турбує і не дає спокою, навести порядок у думках і серці. Це безцінний час, проведений наодинці з собою, допоможе відчути себе по-справжньому щасливим.

Нагадаємо, що осінь - це воістину казкова пора, адже сама природа розмальовує дерева в різні кольори. Це чаклунство ні з чим не порівняти.

Також повідомлялося, що зовсім скоро Дніпро накриє хвиля магнітних бур. Метеочутливим людям краще підготуватися до цього, щоб мінімізувати їх вплив на організм.

Знай.ua писав, чвосени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори.