Після того, як в Дніпрі різко подорожчав проїзд у маршрутках і громадському електротранспорті, городяни вирішили боротися з підвищенням цін, склавши і розмістивши відповідну петицію.

У тексті петиції йдеться, що для подорожчання проїзду немає жодних обгрунтованих причин. Зокрема, ціни на паливо потроху зменшуються, а курс долара знижується. Виходячи з цього, ціни на запчастини для транспорту якщо не дешевшають, то їх вартість залишається на колишньому рівні. Чим обумовлено подорожчання проїзду, городяни відверто не розуміють, і вважають, що для таких мір немає жодних економічних підстав.

В даний час, всього за кілька днів існування, петиція не тільки набрала потрібну кількість голосів (тисячу осіб), але і перенабрала необхідну норму – її підписали вже 1,5 тисячі городян. До кінця збору підписів ще більш 80 днів. Не відомо, скільки за цей час зможе набрати голосів петиція.

Зазначимо, що з 3 січня у Дніпрі проїзд у маршрутках коштує від 8 гривень, а в тролейбусах і трамваях – по 6 гривень. При цьому умови для пасажирів у маршрутних таксі дуже далекі від бажаних.

Нагадаємо, в новорічну ніч громадський транспорт у Києві працював довше.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , у Дніпрі водій перетворив маршрутку в новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичної підземкою.