У мережі розповіли про те, що під Дніпром всю ніч шукали зниклого хлопчика. Йому всього сім років.

Таким чином, повідомляється, що сталося це 21 травня в селі Новомиколаївка, що в Верхньодніпровському районі. Там пропала семирічний дитина, і на його пошуки були залучені поліцейські, кінологи, а також десятки волонтерів. На пошуки пішло близько 12 годин, після чого, він був знайдений.

У Дніпрі шукали 12 годин зниклого хлопчика, фото: скріншот з відео

Дитина живе в Кам'янському, однак, на час, поки в країні ввели карантинні заходи, батьки відправили його до бабусі і дідуся. Як тільки вони помітили, що дитини немає на місці, вони відразу ж почали переживати, і забили тривогу. Про це повідомлять прес-служба Національної поліції. До пошуків було підключено всіх співробітників місцевого відділення. Пізніше до них приєднався кінолог з собакою, і було використано ряд техніки, включаючи тепловізор і квадрокоптер.

Частина співробітників пішли по самому селу, і розпитували сусідів і односельців. Були оглянуті навіть всі занедбані будинки. А ось інша група, почала шукати семирічного хлопчика по лісу, біля ставків, і так далі. Пошуки тривали близько 12 годин, після чого, місцеві жителі його помітили.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Як виявилося, він вирішив повернутися додому, і рушив по дорозі, яка веде в Кам'янське. Хлопчика повернули до бабусі і дідуся, а от батьків викликали на розмову до відділку поліції.

Нагадаємо, під Києвом, у селі Личанка Києво-Святошинського району, розшукують неповнолітнього хлопця, яка зникла ще 9 травня.

Нагадаємо, раніше На Львівщині пропала юна блондинка з рюкзаком, родичі б'ють тривогу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом пропала юна красуня з червоними волоссям, особливі прикмети і фото