У четвер, 25 червня, на перехресті вулиці Байкальська та проспекту Слобожанського сталася смертельна ДТП – зіткнулися вантажівка DAF і мікроавтобус Mercedes Vito. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор" з місця події.

Повідомляється, що ДТП сталася близько 4:20 ранку. На ролику з камер відеоспостереження видно, як вантажівка DAF, завантажена піском, пересувалася по вулиці Байкальській в бік вулиці Журналістів на зелений сигнал світлофора. У той же момент по Слобожанському проспекту в бік Підгороднєго рухався мікроавтобус Mercedes Vito з причепом, в якому знаходилися вулики з бджолами. Останній проігнорував червоний сигнал світлофора, що і стало причиною аварії.

Від сильного удару передню частину мікроавтобуса зім'яло, а вантажівка перекинулася, розсипавши пісок по проїжджій частині і повністю перекривши рух по вулиці.

У Дніпропетровську сталася смертельна ДТП / фото: Інформатор

На місце події відразу ж прибули співробітники поліції, ДСНС і кілька бригад швидкої медичної допомоги. В мікроавтобусі на момент аварії знаходилося троє людей – дві дитини, 13 і 14 років, і чоловік. Водій Mercedes загинув на місці, а оскільки його затиснуло в кабіні, рятувальникам довелося вирізати тіло з металу. 14-річного хлопчика госпіталізували у важкому стані, однак через кілька годин він також загинув.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

У Дніпропетровську сталася смертельна ДТП / фото: Інформатор

У Дніпропетровську сталася смертельна ДТП / фото: Інформатор

Вулики з бджолами, які перевозив мікроавтобус, розбилися внаслідок зіткнення і почали жалити свідків ДТП. Рятувальники оперативно змили з дороги всі мастильно-горючі речовини і зібрали комах в поліетиленові пакети, випустивши їх пізніше за межами міста.

Нагадаємо, що у Дніпрі в приватному будинку виявили чотири трупи без слідів насильницької смерті.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі співробітники поліції затримали чоловіка, який вдерся в чужий дім і почав приймати душ.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі з вікна багатоповерхового будинку випав чоловік.