Стало відомо про те, що пасажири трамвая в Дніпрі ополчилися проти кам'янчанина, який викликав поліцію в забитий трамвай.

Таким чином, повідомляється, що в Кам'янському пасажир трамвая вирішив викликати поліцію із-за того, що громадський транспорт, в якому він перебував, був переповнений пасажирами.

Співробітники правоохоронних органів склали на водія протокол за те, що він порушив правила карантину. Однак, ніякої подяки на свою адресу відповідальний пасажир так і не почув.

Після цього проти нього ополчився весь трамвай, а також користувачі соціальних мереж, так як про це розповіли у фейсбук-групі ТИПОВИЙ ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬК (Кам'янське).

"Пасажир трамвая, який сьогодні викликав поліцію із-за того, що людей було більше ніж треба, тобі стало легше? Тебе порадує, що на водія склали протокол? Якщо ти такий правильний, так вставай поруч з водієм і кондуктором і не пускай зайвих. Послухай прокляття, лайка, може, і схлопочешь по вуху. Може, тоді заспокоїшся. А ще хотілося б у керівництва міста, транспорту запитати, чому водії за це повинні відповідати? Давайте муніципальну гвардію, поліцію і нехай їздять у трамваях і відраховує людей з сидінням", - написала у гніві очевидиця інциденту Марія Іванівна, яка встигла зробити фото відповідального громадянина.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Нагадаємо, раніше Реформа Супрун може перетворити українців у сліпих і бездітних - у Києві протестують медики

Як повідомляє портал Знай.іа на Закарпатті медики відправили важко хворого китайським вірусом "заражати односельців" в лікарні місць немає

Також Знай.іа писав, що У Харкові з чорнобильської лікарні масово тікають медики, бояться лікувати заражених китайським вірусом