У Дніпрі в одному з дворів місцеві жителі виявили величезну змію. Про подробиці події розповідає прес-служба Головного управління ДСНС України в Дніпропетровської області.

Повідомляється, що в понеділок, 27 липня, о 18:21, на гарячу лінію Служби порятунку звернулися стривожені городяни, які повідомили, що виявили 1,5-метрову змію у дворі житлового будинку по вулиці 20-річчя Перемоги у Самарському районі Дніпра.

У Дніпрі виявили 1,5-метрову змію / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

За вказаною адресою направили співробітників підрозділу аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Прибувши на місце події, рятувальники виявили, що неподалік одного з під'їздів 5-поверхового будинку знаходиться 1,5-метрова змія. Використавши спеціальний інструмент, співробітники ДСНС благополучно дістали плазуна, поклали в мішок і вивезли за межі населеного пункту.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

У Дніпрі виявили 1,5-метрову змію / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Крім цього, з мешканцями зазначеного двору була проведена роз'яснювальна бесіда, щодо заходів безпеки, у разі виявлення плазунів.

У рятувальній операції взяли участь 2 людей особового складу та 1 одиниця техніки Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що у центрі Дніпра рибалка зловив 4-кілограмового коропа.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Кривим Рогом жителі вже кілька днів змушені терпіти огидний запах від водоймища, в якому масово загинула риба.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі виявили прісноводних медуз.