Міський голова Дніпра Борис Філатов вже на законних підставах може заявити, що виграв парі, яке уклав з Володимиром Зеленським влітку минулого року. Про це свідчить рішення третього Апеляційного суду в Дніпрі.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що багатостраждальний Новий міст у Дніпрі не могли відремонтувати протягом не одного року. На це звернув увагу президент Володимир Зеленський, який вирішив укласти парі з мером Борисом Філатовим: якщо останній не відремонтує міст до Дня міста (вересень), то самостійно покине посаду міського голови.

Однак, Філатов завершив реконструкцію в строк і ввів міст в експлуатацію. Зеленський же вирішив продовжити термін парі до проведення експертизи, щоб визначити якість роботи.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Тієї ж осені обласна державна архітектурно-будівельна інспекція (ДАБІ) провела позапланову перевірку і винесла припис і штраф у розмірі 1,8 млн.грн. на Департамент благоустрою міськради за нібито знайдені порушення.

Міська рада була незгодна з висновками експертів, у зв'язку з чим подала апеляцію до суду. Навесні 2020 року окружний адміністративний суд визнав незаконним припис ДАБІ і скасував штраф, виписаний експертами. А 16 липня суд апеляційної інстанції підтвердив рішення окружного суду і повну правоту мерії Дніпра. Так що тепер Борис Філатов може сміливо заявити, що виграв парі Володимира Зеленського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борис Філатов прокоментував події, які на даний момент відбуваються в Білорусі.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов вирішив пройтися по ринках міста і в живу поспілкуватися з городянами.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов розповів про зацікавленість Генеральної прокуратури щодо нових сміттєвих баків у Дніпрі.