У Дніпрі святкування Дня Незалежності обернулося справжнім кошмаром для комунальників, адже городяни не спромоглися прибрати за собою сміття. Відповідними кадрами поділилося видання "Інформатор".

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що в понеділок, 24 серпня, вся Україна, в тому числі і Дніпро, відзначали День Незалежності. По всьому місту відбувалися різні заходи, але за традицією основний народ зібрався саме на набережній біля Фестивального причалу.

На честь свята там провели концерт і влаштували безліч розваг для жителів міста. Через карантин святкування вийшло не таким масштабним, як у минулі роки, але на настрій дніпрян це ніяк не вплинуло.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Під ранок, коли гуляння стихли і всі розійшлися по домівках, на набережній Дніпра залишилися гори сміття. Сміттєві контейнери доверху були заповнені відходами, але далеко не всі городяни спромоглися донести своє сміття до баків. Тому скрізь на землі, сходинках і лавках можна було знайти гори пляшок, пакетів, залишків їжі та інше.

Частково комунальним службам вдалося навести порядок на вулицях міста до ранку, проте за плечима у них були ще гори роботи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський зробив помилку в назві головної площі Дніпра.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі малолітні руфери ризикнули життям, заради красивих фотографій на висоті пташиного польоту.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі соратника Коломойського Олійника знайшли в урні.