Стало відомо про те, що на мітингу проти Зеленського в місті Дніпро сталася бійка. Дівчат били і хапали за руку.

Таким чином повідомляється, що пройшов мітинг у вівторок, 26 серпня. У той день, коли в місто приїхав Володимир Зеленський з робочим візитом.

Стався конфлікт на вулиці Троїцькій, зовсім поруч з Маріїнською гімназією під номером 33.

Туди, за словами самого організатора акції протесту, колишнього народного депутата Андрія Денисенка, приїхав глава держави.

Журналісти про цей візит не були повідомлені. Активісти незадоволені роботою нинішнього президента, і стояли з плакатами «велике злодійство», критикуючи програму «велике будівництво».

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Місцеві вважають, що це зроблено все для того, щоб красти бюджетні гроші, і замість побудованих нових місць, мостів, і доріг, нічого знову ніхто не побачить. Ті ж плакати були помічені і біля стадіону»Олімпійські резерви".

Однак спроби поспілкуватися з президентом успіхом не увінчалися. Як розповів Денисенко, Зеленський поспішно стрибнув у мікроавтобус, а поліція почала грубо відтісняти активістів з проїжджої частини.

Організатор каже, що вони били дівчат, і хапали їх за руки. На ролику, який опублікували в мережі, відео, що поліція починає кричати, що дівчина сама почала правоцировать.

За підсумком, активісти планують написати заяву на дії поліції і заступника ГУНП в області Володимира Богоніса, який координував копів на Троїцькій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський неправильно назвав головну площу Дніпра.