Стало відомо про те, що в місті Дніпро з'явився небезпечний маршрутки, і його тепер бояться всі пасажири.

Таким чином, повідомляється, що в місті Дніпро знаходиться водій маршрутки, якого завжди всі бояться. Справа в тому, що під рукою у нього завжди з собою є ніж. Так би мовити, про всяк випадок.

Місцева мешканка звернулася до нього і запитала, навіщо йому зброю. На запитання жінки відповіли, що ніж у водія знаходиться для побутових потреб.

Популярні новини зараз

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Але жінку не влаштував такий і відповідь і вона вирішила висловити власну думку.

"Під рукою? У доступності будь-якого неврівноваженого пасажира? Це небезпечно, в тому числі для самого водія! Для побутових потреб, його можна тримати не на такому видному місці!» ,- зазначила пасажирка Ганна.

Вона дуже сподівається, що цей ніж все таки буде використовуватися для побутових цілей, а не для розправи з кимось, наприклад.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі спіймали грабіжника, який виносив речі постояльців гуртожитків. Грабіжником виявився 24-річний житель Вінницької області. Молодий чоловік скоїв принаймні 5 крадіжок. Він підбирав ключі до замків в кімнатах і виносив все цінне.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі затримали групу злодіїв, які працювали в Соборному районі міста. Вони підбирали ключі до замків і заходили в квартири. після цього винести цінності було нескладно.

Нагадавши, Знай писав, що в Івано-Франківську невідомі побили та пограбували чоловіка. У поліцію звернувся потерпілий і расскзаал, що кілька чоловіків напали на нього, побили і пограбували.