Стало відомо про те, що в Кривому Розі гадюка заповзла в будинок. Налякала не на жарт інших.

Таким чином, повідомляється, що співробітникам ДСНС вдалося зловити плазуна на території приватного домоволодіння в Інгулецькому районі Кривого Рогу.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Дніпропетровській області.

Сталося це в середу, 16 вересня близько 19:25. У службу порятунку прийшло повідомлення про те, що на вулиці Юнга господарі виявили плазуна на території свого двору.

По прибуттю на місце події фахівці знайшли гадюку на території приватного будинку. Вона була виловлена і випущена на волю за межами міста.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

У роботі були залучені п'ять співробітників особового складу, а також 1 одиниця техніки Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

Варто нагадати, що у Харкові в центрі була помічена змія. Вона повзла по тротуару і налякала перехожих. Люди не чіпали плазуна, а лише сфотографували його. Вони розповіли, що у змії був дивний окрас, і невідомо отруйна вона чи ні.

Також Знай повідомляв, що в Дагестані молодій дівчині уві сні в рот і шлунок заповзла змія. Життя постраждалої рятували лікарі. Вони на операційному столі витягли зі шлунка дівчини метрову змію. Медики розповіли, що на вулицях міст, в лісосмугах, парках і на берегах річок потрібно бути обережними, щоб не стати жертвою змії.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині сталася дика НП, хлопчик став жертвою нападу отруйної змії. 29 серпня о 19: 30 год.до Сколівської ЦРЛ у стані середнього ступеня тяжкості був госпіталізований 8-річний житель с. Лавочне Сколівського району, якого вкусила змія.