Іноді виникають ситуації, коли напруга в мережі неналежної якості. І часто споживачі не знають до кого потрібно звертатися.

До компанії Yasno звернувся чоловік зі скаргою на напругу в мережі. За його словами вже третій день поспіль в мережі перепади. І якби в його не було встановлено розумної розетки, то холодильник давно б вийшов з ладу.

Електролічильник. Фото: скрін youtube

"Що за перепади в мережі третій день поспіль? Щоб не ця штука, то холодильник вже б давно вийшов з ладу. Ці перепади для того і роблять, щоб цю штуку купляли наввипередки." скаржиться чоловік

На цей коментар відповіли експерти компанії. За питання якісної наруги відповідає оператор системи розподілу. Щоб дізнатися контакти потрібно перейти на сайт компанії або написати Ясно в приватні повідомлення.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Установка електролічильника. Фото: скрін youtube

Хто за, що відповідає на ринку електроенергії

В компанії пояснили, хто за що несе відповідальність. Всіма технічними питаннями займається оператор системи розподілу. До їх обовязків належать усунення аварії, ремонт електромереж, стабільність напруги. А от Yasno проводить нарахування за електроенергію, формує, надсилає рахунки, приймає оплати. Чіткий розподіл функцій між компаніями виник в результаті реформи енергоринку.

Звернення до Ясно. Фото: скрін Фейсбук

Звернення до Ясно. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, платіжка збільшиться на понад 70%: комуналка почне витягувати ще більше грошей

Раніше портал Знай інформував, "Знову дві платіжки за газ": в "Нафтогазі" підказали, як вирішити проблему з Приват24

Також наш портал повідомляв, покарання обов'язково буде: українців попередили через комуналку