За 2024 рік для побутових споживачів двічі піднімуть тарифи на холодну воду та каналізацію. Перше підвищення заплановано на весну, а друге – на середину осені. Про це повідомляє Шосткинська громадська рада на сторінці у соціальній мережі facebook.

На мешканців Шостки, що на Сумщині очікують нові тарифи на комунальні послуги. Через зростання вартості електроенергії, паливно-мастильних матеріалів та інших матеріалів було прийнято рішення переглянути вартість централізованого водопостачання та водовідведення.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

За попередніми розрахунками тарифи мали змінитися так:

  • водопостачання – з 13,90 до 36,95 гривні за кубометр;
  • водовідведення – з 19,20 до 43,91 гривні за кубометр.

Тарифи на воду, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Виконавчий комітет міськради ухвалив рішення змінити рівень чинного тарифу не більш як на 100%. Передбачено два етапи перерахунку вартості послуг для населення.

Перший етап запланований на 1 квітня 2024 року - додасться 65% до чинного тарифу. Другий етап відбудеться з 1 жовтня 2024 року – до тарифу додадуть ще 25%.

Тарифи на воду. Фото: скрін facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, комуналка, пальне та продукти харчування: як подорожчало життя українців за два роки повномасштабного вторгнення.

Також наш портал інформував, технічне обслуговування не провели, а платити все одно доведеться? Газовики прояснили важливі питання.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.