Мобільний оператор Vodafone автоматично переводить абонентів на дорожчі тарифи. Про це свідчать коментарі українців на офіційній facebook-сторінці компанії.

Українець поскаржився на Vodafone через автоматичне переведення на новий тарифний план. Він заявив, що його дочка мала тариф за 115 гривень, який повністю задовольняв потреби у зв'язку.

Vodafone. Фото: скрін youtube

Одного разу оператор перевів на дорожчий тариф – 160 гривень. При цьому умови для абонентки стали гіршими, ніж у попередньому, дешевшому пакеті.

"На днях оператор вирішив за нас, що ми дуже засиділися на одному тарифі і вирішив зразу автоматом перевести на 160 грн де безліч інтернету та роумінгу, але обмаль хвилин на інші оператори. Гарна ідея самому вирішувати що потрібно на даний час нам більше не даючи ні вибору, ні іншої альтернативи", - поскаржився абонент.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Магазин Vodafone, скріншот: YouTube

Фахівці Vodafone відреагували на скаргу та пояснили, що було оновлено тарифи на Єврозони. При цьому додали, що за бажанням абонент може перейти на більш зручний тариф.

"Ми оновили наші тарифи для Єврозони, зробили їх більш доступними та зручними для наших клієнтів, які перебувають в цій зоні", - йдеться у повідомленні.

Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Раніше портал Знай повідомляв, за послуги платити не потрібно: клієнтам Київстар роздають безкоштовний інтернет та хвилини спілкування.

Також наш портал інформував, для тих, хто не хоче втрачати "старий" номер: lifecell запустив єдиний тариф на сім-картки різних операторів.

Крім того, ми писали, українців підтримають у скрутні часи: у Lifecell дають до 800 гривень на мобільний.